2/13/2012

Ότι έχουμε πλέον είναι ο εαυτός μας.

Ότι έχουμε πλέον είναι ο εαυτός μας ,  μάθε να στηρίζεσαι στα πόδια σου , μην περιμένεις από κανέναν τίποτα διεκδίκησε και μην ζητάς , μάθε να φωνάζεις για αυτό που θέλεις .
Συχαίνομαι τους ανθρώπους που ξεχνάνε ποιοι είναι , που διαγράφουν το παρελθόν τους και δεν έχουν ενοχές .
Το συμφέρον έχει γίνει ένα κτήνος που σας τρώει , γλειψίματα και από βρίζουν ο ένας τον άλλον πίσω από την πλάτη του , τα συμφέροντα είναι μπροστά από φιλίες οικογένειες από τα πάντα , όλοι κοιτάνε την πάρτι τους .
Πιστεύω στους ανθρώπους αλλά δεν πιστεύω εκκλησίες θεούς ,  βρες τον εαυτό σου την καρδιά και το μυαλό σου μάθε να είσαι άνθρωπος και δεν έχεις ανάγκη θεούς .
προσεύχεσαι να γίνεις πλούσιος να έχεις λεφτά και όταν τα αποκτήσεις θα συνεχίσεις να είσαι ένας φτωχός, για το λόγο ότι δεν θα υπάρχει τίποτα μέσα στην καρδιά και στο μυαλό σου πέρα από νούμερα , νούμερα από τα λεφτά τα οποία δεν θα χορτάσεις ποτέ .
 Τα σιχαίνομαι και πάντα θα τα σιχαίνομαι, ένα χαρτί που μερικοί το αγαπάνε , και όπως συχαίνομαι αυτό συχαίνομαι και αυτούς που ζούνε για τα αυτό που σκοτώνουν για αυτό που καταστρέφουν για αυτό . Μοναξιά αυτό παίρνουν απλά μοναξιά αλλά αντίθεση με άλλους η μοναξιά κρατάει λίγα λεπτά αλλά αυτούς μια ζωή .
Προσπαθώ να καταλάβω πριν τρελαθώ τι σε κάνει να βγάζεις τόσο ασχήμια από μέσα σου , γιατί αυτό είναι που μετράει το μέσα σου , όχι τα λεφτά όχι η εμφάνιση όχι η καλή ζωή , το μέσα σου!.. Έχω δει σπουδαίους να γκρεμίζονται , είδα πολλούς για φράγκα να ξεφτιλίζονται . 

1 σχόλιο: